Asiakaspalvelu 0400587072 / asiakaspalvelu@greenheart.fi

Kahvikuppien Uusi Elämä

Lojuuko kaapeissasi kuppeja, joita et käytä? Tee kuppiin kynttilä ekologisesta soijavahasta!

Vuosien mittaan kahvikuppeja alkaa monella kertyä niin paljon, ettei kaikkia ehdi käyttää. Lopulta kupit vievät vain paljon tilaa ja keräävät pölyä. 

Kauniiden kuppien ei välttämättä tarvitse piilotella kaapeissa. Tekemällä kuppiin kynttilän soijavahasta, saat siitä persoonallisen sisustusesineen sekä tunnelman luojan! Soijavaha sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti, sillä vahan jämät lähtevät helposti tiskaamalla pois, ja kuppia voi myöhemmin käyttää taas perinteiseen tapaan kahvikuppina.

Kynttilämateriaalina soijavaha on myös ekologisempi vaihtoehto: se palaa puhtaammin ja nokeaa vähemmän.

Kahvikupin lisäksi tarvitset vain soijavahaa, sydänlankaa sekä kattilan vahan sulattamiseen. Halutessasi voit koristella kuppia ulkopuolelta, mutta kivasti kuvitettu kuppi ei tarvitse niitäkään. Soijavahaa ja sydänlankaa saat askartelutarvikekaupoista, ja kattilaksi käy tavallinen ruuanlaitossakin käytettävä, koska senhän saa helposti puhdistettua.

Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa ylimääräiset kuppisi meille GreenHeartille, niin me annamme niille uuden käyttötarkoituksen: joko kynttilöinä, tai jollain muulla tapaa, mitä mieleemme sattuu juolahtamaan.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@greenheart.fi, vastalahjaksi saat alekoodin GreenHeartin verkkokauppaan.

Lahjakortti