Asiakaspalvelu 0400587072 / asiakaspalvelu@greenheart.fi

Käytännölliset lasimerkit

Lasinjalkaan kiinnitettävät renkaat ovat paitsi kauniita, myös käytännöllisiä. Lue lisää, miten saat illanistujaisten nimettömät viinilasit järjestykseen ja vähennettyä tiskiä, tyylikkyyttä unohtamatta.

Nyt voit unohtaa tuskailut illanistujaisten tiski- ja roskamäärästä, sillä pujottamalla jokaiseen viinilasiin eri värisen renkaan vieraat tunnistavat omat lasinsa! Tämä toki edellyttää sitä, että vieraat muistavat oman värinsä...

Renkaissa on koristeena eri värisiä puuhelmiä. Puuhelmi on kevyt ja ajaton, ja sen pyöreä ja pelkistetty muoto sopii hyvin skandinaaviseen designiin. Renkaat siis ovat paitsi käytännöllisiä, myös kaunis katsella.

Renkaita löytyy verkkokaupasta erivärisinä. Itse renkaita on neljää kokoa ja kahta väriä, hopeita ja kultaisia. Helmien sävyt on jaettu kolmeen variaatioon, pastellit, kirkkaat ja tummat, yhteensä 18 eri väriä. Renkaat myydään 6 kpl pakkauksissa, joten voit voit ostaa juuri omaan tarpeeseen sopivan määrän. Koko valikoiman löydät täältä.


Jos olet epävarma oikean rengaskoon valinnassa, ole yhteydessä asiakaspalvelu@greenheart.fi niin autan mielelläni oikean koon valitsemisessa.

Renkaisiin voidaan laittaa myös muunlaisia helmiä koristeeksi. Jos siis puuhelmet eivät miellytä silmääsi, mutta ihastuit muuten renkaiden ideaan, laita viestiä asiakaspalvelu@greenheart.fi niin räätälöidään just sulle sopivat :)

Lahjakortti